Genom Svenska Bowlingförbundet hittar man all nödvändig information som behövs som bowlare. Det gör så att den som tycker om att bowla inte missar en enda nyhet ocsvenska bowlingförbundeth kommer att ha full koll på allt som sker inom det Svenska Bowlingförbundet. De tar upp såväl nyheter inom bowling som nya stadgar som man bör känna till som bowlare och fördelen är att all information redan finns på hemsidan för det Svenska Bowlingförbundet. Det underlättar för dig när du behöver veta någonting om bowling snabbt. Du kan även höra av dig till dem med frågor angående vad som gäller inom specifika grenar och evenemang. Det Svenska Bowlingförbundet har svar på alla frågor när det kommer till bowling.

Håll koll på aktuella tävlingar genom Svenska Bowlingförbundet

Den första kategorin som du upptäcker på deras hemsida är nyheter. Där samlas all viktig information om vad som sker och helt enkelt är nytt inom bowling. Det finns även en del underkategorier, vilket underlättar för dig i ditt sökande. Om du letar efter gamla nyheter eller artiklar går du in under deras nyhetsarkiv. Det är stort och brett, och det allra mesta finns där att hitta. Därefter finner du även information om styrelsen och antidoping, samt annat viktigt och relevant som du bör ta del av om du är intresserad av att gå med i ett lag eller på egen hand börja tävla i bowling.

Du hittar även föreningsinfo och information angående verksamheten Svenska Bowlingförbundet, samt resultat för seriespelet och alla tävlingar som har varit. Du kan även se direkt på deras hemsida när nästa tävling kommer att gå av stapeln och var den kommer att utspelas. Därefter kan du även anmäla dig och ditt lag och du ser alltid hur många platser som finns kvar för dig som vill delta. Statistik, manualer och kontakt finns även att hitta på sidan för att ge dig helhetsinformation när det är som bäst.